• Snabb leverans
  • Säkra betalningar
  • Fri frakt från 499kr

Upptäck XQS Fyra Nya Smaker

Publicerad 2024-03-19 19:14 av onlywhite
Upptäck XQS Fyra Nya Smaker

XQS Släpper Fyra Nya Spännande Smaker i Sitt Sortiment

XQS, ett ledande varumärke inom snusindustrin, har glatt sina kunder med nyheter genom att introducera fyra spännande smaker i deras sortiment. Dessa nya alternativ erbjuder en bredd av smaker och styrkor för att tillgodose olika snusares preferenser. Låt oss dyka in och utforska de senaste tillskotten till XQS-familjen:

XQS Arctic Freeze Slim X-Strong

XQS Arctic Freeze Slim X-Strong är ett vitt snus med en frisk smak av pepparmynta, förpackat i det populära slim-formatet. Detta all-white snus erbjuder en stark upplevelse med en imponerande nikotinhalt på 16 mg/g. Varje prilla levererar en kraftfull kick av smak och styrka, perfekt för den som söker en intensiv snusupplevelse.

XQS Arctic Freeze Slim Ultra Strong

XQS Arctic Freeze Slim Ultra Strong tar pepparmyntssmaken till nästa nivå. Denna slim-designade produkt erbjuder en extra stark upplevelse med 11,2 mg nikotin per prilla och en total nikotinhalt på 16 mg/g. Med sin uppfriskande smak och kraftfulla styrka är detta det ultimata valet för den som vill ha en intensiv och långvarig snusupplevelse.

XQS Cool Ice Mini

XQS Cool Ice Mini är det senaste tillskottet till XQS-sortimentet och erbjuder en frisk smak av mentol i ett bekvämt miniformat. Denna normalstarka produkt innehåller 4,2 mg nikotin per påse och har en total nikotinhalt på 12 mg/g. Perfekt för den som föredrar en mildare snusupplevelse utan att kompromissa med smaken.

XQS Cool Ice Slim X-Strong

XQS Cool Ice Slim X-Strong är en innovativ kombination av pepparmynta och mentol i ett extra starkt snus. Med en imponerande nikotinhalt på 16 mg/g erbjuder denna produkt en intensiv smakupplevelse som varar länge. Varje portion är noggrant utformad för att leverera en kraftfull kick av fräschör och styrka.

Dessa fyra nya smaker från XQS representerar det senaste inom snusindustrin och är säkra att bli populära val bland snusare världen över. Utforska det nya sortimentet och hitta din nya favorit från XQS idag!