• Snabb leverans
  • Säkra betalningar
  • Fri frakt från 499kr

Vad är nikotinpåsar?

Nikotinpåsar är små påsar som innehåller nikotin och är utformade för att placeras under överläppen. De är ett alternativ till traditionellt rök- eller snusbruk och har blivit allt mer populära i Sverige och runtom i världen.

Nikotinpåsar består av en fuktad tobaksfri massa, som ofta är smaksatt, och nikotin som utvinns från tobaksplantan. Massan är packad i små påsar som vanligtvis mäter mellan 0,5 och 1,0 gram. De flesta nikotinpåsar är helt vita och lämnar därför inte missfärgningar på tänder eller läppar.

Ett av de största fördelarna med nikotinpåsar är att de kan användas i många situationer där traditionellt snus eller rökning inte är tillåtet. De kan enkelt placeras under läppen och är diskreta i användning. Dessutom är de tillgängliga i en mängd olika smaker, vilket ger användarna möjlighet att välja den smak som passar dem bäst.

Det är viktigt att notera att nikotinpåsar, precis som andra nikotinprodukter, är mycket beroendeframkallande. Användare bör vara medvetna om risken för beroende och följa rekommendationer för användning. Det är också viktigt att förvara nikotinpåsar utom räckhåll för barn och husdjur.

Det finns ett antal olika varumärken och typer av nikotinpåsar på marknaden. De absolut mest populära är VELO, LOOP och XQS. Som med alla produkter är det viktigt att välja en pålitlig och ansedd leverantör.

Åldersgränsen på nikotinpåsar är 18år.