• Snabb leverans
  • Säkra betalningar
  • Fri frakt från 499kr

Upptäck de senaste smakerna från LYNX

Publicerad 2024-03-19 05:00 av onlywhite
Upptäck de senaste smakerna från LYNX

Upptäck de senaste smakerna från LYNX

LYNX fortsätter att överraska och imponera med sina senaste tillskott till sortimentet av nikotinpåsar. Med en rad spännande smaker och styrkor erbjuder LYNX något för alla snusentusiaster. Låt oss ta en närmare titt på de senaste tillskotten av vitt snus från Lynx

Lynx Blueberry Boost Strong

För dig som älskar smaken av blåbär är Lynx Blueberry Boost Strong det perfekta valet. Varje påse är fylld med den autentiska smaken av saftiga blåbär, och med en styrka på 10,5 mg per påse får du en kick av energi när du behöver det som mest. Dessa slimma påsar är förpackade i en miljövänlig PlantCan™, tillverkad av 100% bioplast, vilket gör dem till ett hållbart alternativ för den miljömedvetna användaren.

Lynx Fizzy Lemonade Strong

Om du föredrar en uppfriskande citruskick är Lynx Fizzy Lemonade Strong det perfekta alternativet för dig. Dessa nikotinpåsar har en härlig smak av läskande citronad och levererar en styrka på 10,5 mg per påse. Med 20 helt vita och slimma påsar i varje dosa får du en långvarig smakupplevelse som håller dig fräsch hela dagen. Dessutom kommer dessa påsar i den miljövänliga PlantCan™, vilket gör dem till ett hållbart val för både dig och planeten.

Lynx Tropical Passion Strong

För en smakresa till tropikerna är Lynx Tropical Passion Strong det ultimata valet. Dessa nikotinpåsar är packade med den ljuva smaken av tropiska frukter och har en styrka på 10,5 mg per påse. Med sina helt vita och slimma portioner erbjuder de en diskret och bekväm snusupplevelse när som helst, var som helst. Dessutom kommer de i en dosa tillverkad av 100% bioplast, vilket gör dem till ett miljövänligt alternativ för den medvetna användaren.

Oavsett om du föredrar en klassisk smak som blåbär eller en mer uppfriskande smak som citronad eller tropiska frukter har LYNX något för dig. Utforska de senaste smakerna från LYNX och upplev en helt ny nivå av snusupplevelse.