Only White

Snabb leverans | Säkra betalningar | fri frakt från 499kr

fri frakt från 499kr

Snabb leverans | Säkra betalningar | fri frakt från 499kr

Snabb leverans | Säkra betalningar | fri frakt från 499kr

fri frakt från 499kr

Alltid säker

Frakt och Leverans

Only White

Vi strävar efter att leverera din beställning så snabbt som möjligt. Normal leveranstid är 1-3 arbetsdagar från beställning, beroende på valt leveransalternativ som du väljer i kassan.

PostNord Varubrev är ett alternativ som fungerar för upp till 12 dosor, och kan levereras direkt till din brevlåda. Om beställningen är för stor för brevlådan kan leveransen istället ske till dörren eller hos ett närliggande ombud. Du får ett SMS eller mejlnotis när beställningen har levererats.

PostNord Ombudsleverans är ett alternativ om du vill beställa fler än 12 dosor, såklart även mindre än det. Din beställning skickas till ett närliggande utlämningsställe och du får en SMS-notis när dina nikotinpåsar finns tillgängliga för hämtning. Var noga med att ha en giltig ID-handling när du hämtar ut din beställning.

Kostnaden för leveransen beror på det valda fraktalternativet i kassan. Vanligtvis tillämpar vi en samlad leverans, men om någon av de beställda varorna har längre leveranstid än övriga varor kan vi tillämpa en delad leverans. Kunden debiteras inte någon extra avgift för nästkommande leverans.

Observera att Westridge Group AB endast levererar till adresser inom Sverige, och att onlywhite.se endast säljer till privatpersoner.

Om en leverans är försenad kan kunden få återbetalning av det ursprungliga ordervärdet, men ingen annan ersättning ges. Vid returer kan Westridge Group AB ta ut en avgift på 249 kr för returkostnader och administration. Om du vill ha ditt paket utskickat igen krävs en extra avgift för returkostnad och fraktalternativ.

Vid beställningar som registreras under helgdagar räknas leveranstiden från den första arbetsdagen efter avslutad helgdag. Kunden är ansvarig för att undersöka leveransen vid mottagandet för att säkerställa att den är korrekt och felfri. Eventuella fraktskador ska anmälas till Westridge Group AB:s kundservice inom skälig tid tillsammans med tydliga bilder som visar fraktskadorna och hur ordern har skadats.

Tack för att du väljer att handla hos Westridge Group AB. Låt oss veta om det finns några frågor eller funderingar angående våra leveransalternativ.

Vänligen

Teamet på Onlywhite.se